Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


March 12, 2010

Kelas Coklat : 7 Mac 2010

Kelas kali ni cuma dua orang. Seorang tak datang tanpa memberitahu terlebih dahulu sedangkan sehari sebelum kelas, ada yang sms minta masukkan nama ke dalam kelas ni kalau-kalau ada yang tarik diri.

Dah beberapa kali orang buat macam ni. Mentang-mentang Chetam tak kenakan deposit masa booking. Kalau Chetam letak syarat bayar deposit.....mesti hangus duit mereka.....Chetam juga yang untung...hehehe

So moral of the story.....lepas ni.....MESTI BAYAR DEPOSIT SEMASA BOOKING....amacam??? setuju???

Kali ini giliran Anis dan Atul yang datang dari Pandan Indah untuk belajar coklat. Tak banyak gambar sebab semua dah packing. Cuaca panas sangat.....
Mereka berdua sampai lambat.....Jam kat dinding dah pukul 10 pagi tapi tak der call masuk pun sebab biasanya dalam pukul 9.30 pagi mesti ada yang call untuk konpem jalan atau dah sesat. Kali ni tak der call pun.....Suami Chetam dah happy.....yea!!hari ni tak der kelas.......Chetam pun dah relax.....bestnya.....tak der sapa pun datang....boleh tutup pintu...tiba-tiba Anis dan Atul muncul depan pintu nak konpemkan lokasi kelas coklat. Dengan selamba Chetam cakap.....SALAH RUMAH LA DIK!!!....berubah muka Anis ngan Atul....hehehehe....acah jer

Atul tengah expecting 1st baby.....InsyaAllah semua akan berjalan lancar dengan izinNYA....

Masa tengok Anis ni....Chetam cakap.....macam kenal la muka ni.....dah lama baru perasan yang rupa Anis macam anak sedara Chetam di Kamunting. Di samping minat, Anis belajar sebab planning nak buat door gifts untuk hari bahagia yang bakal menjelang nanti. Jangan lupa jemput yer....

No comments:

Post a Comment