Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Semi Hands On di Teratak Chetam

Tawaran Istimewa Sempena Teratak Chetam berada di Batu 5, Simpang

Yuran serendah RM100.oo untuk kelas grup dan RM150 untuk kelas personal bagi modul berikut:

Aneka Buns
Cream Puff, Enclairs, Fruit Puff
Aneka Tartlets
Takoyaki
Pastri Basket dan Tart Bentuk Buah
Muffins
Sponge Cake utk deko guna whipping cream dan cheese leleh
Cup cakes dan deko

Untuk kelas personal, sila sms atau wassup utk tetapkan tarikh. Anda boleh pilih tarikh anda sendiri dan juga kelas yang anda ingin belajar. Yuran adalah berlainan dari kelas semi hands on.

Lokasi : Batu 5, Simpang, Perak
Landmark : Gerai Lemang dan Gerai Air Jambu Batu di depan rumah
Hubungi : 011-27046007 (sms/wassup)


March 12, 2010

Kelas Coklat : 6 Mac 2010

eh...eh...bagai diatur ikut ketinggian la pulak.....hehehe

Puan Azuwa dan suami dari Tawau, Sabah. Sepatutnya Puan Azuwa datang pada bulan November 2009 tapi ada halangan. Sambil datang belajar, dapat juga beliau berziarah ke rumah abang beliau di Semenyih.

Puan Haliza datang dari Muar, Johor. Ini pun last minute booking sebab ada yang tarik diri. Puan Haliza ada anak yang tinggal di Kajang so tak der masalah nak ke kelas coklat.

Diana datang dari Kampung Baru, Kuala Lumpur. Sebenarnya kakak Diana yang sepatutnya belajar coklat tapi Zura tak sihat...batuk teruk. Zura turut datang tapi duduk bersandar jer kat sofa.....penat....dek kerana teruk batuk...Puan Haliza siap kasi petua untuk redakan batuk...minum kicap yang diperah air limau. Masa Diana masuk rumah...Chetam dok cakap dalam hati.....budak dah belajar coklat la rasanya sebab muka familiar..rupanya Diana dan Zura pernah datang ke ofis Chetam untuk ambik Softener buatan Bumiputera

Macam biasa....splitters...siap berwarna warni drizzlenya...

Kelas kali ni Chetam turut selitkan Coklat Oreo yang berwarna warni

Hasil coklat termasuk kotak berbentuk segi empat

No comments:

Post a Comment