Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Semi Hands On di Teratak Chetam

Tawaran Istimewa Sempena Teratak Chetam berada di Batu 5, Simpang

Yuran serendah RM100.oo untuk kelas grup dan RM200untuk kelas personal bagi modul berikut:

Aneka Buns
Cream Puff, Enclairs, Fruit Puff
Aneka Tartlets
Takoyaki
Pastri Basket dan Tart Bentuk Buah
Muffins
Sponge Cake utk deko guna whipping cream dan cheese leleh
Cup cakes dan deko

Untuk kelas personal, sila sms atau wassup utk tetapkan tarikh. Anda boleh pilih tarikh anda sendiri dan juga kelas yang anda ingin belajar. Yuran adalah berlainan dari kelas semi hands on.

Lokasi : Batu 5, Simpang, Perak
Landmark : Gerai Lemang dan Gerai Air Jambu Batu di depan rumah
Hubungi : 011-27046007 (sms/wassup)


March 15, 2010

Kelas Coklat : 14 Mac 2010

Semua tengah khusyuk mendeko kotak coklat.

Elman dari Sri Sekamat.....nyaris terlepas kelas coklat ni. Nasib baik dekat pukul 10 pagi Elman called nak konpem nama dia ada tak dalam kelas coklat.

Huda dari Sungai Besar tapi malam sebelumnya dah turun ke rumah kawan untuk bermalam....tak nak terlewat datang ke kelas coklat. Macam nak hidang biskut raya la pulak...hehehe

Azwa pulak dari Puchong.....datang ditemani bodyguard....ramai betul student Chetam datang dari Puchong....lepas ni boleh buat Persatuan Student Coklat Chetam dari Puchong...hehehe

Yang atas ni Azwa punya....banyak dah masuk tupperware...masa Azwa ketuk acuan oreo tu...mak ai...chetam berkata-kata dalam hati...abis la acuan aku....baru beli dari Jakarta tu....Chetam trus minta acuan oreo yang tak nak keluar lagi sebutir tu...tekan belakang jari...tup...trus keluar.....pakai jari jer Azwa.....hehehe

Suka tengok kombinasi di atas.....ada rose yang warna keemasan. Daun-daun tu memang menarik kalbu



No comments:

Post a Comment