Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


March 15, 2010

Kelas Coklat : 14 Mac 2010

Semua tengah khusyuk mendeko kotak coklat.

Elman dari Sri Sekamat.....nyaris terlepas kelas coklat ni. Nasib baik dekat pukul 10 pagi Elman called nak konpem nama dia ada tak dalam kelas coklat.

Huda dari Sungai Besar tapi malam sebelumnya dah turun ke rumah kawan untuk bermalam....tak nak terlewat datang ke kelas coklat. Macam nak hidang biskut raya la pulak...hehehe

Azwa pulak dari Puchong.....datang ditemani bodyguard....ramai betul student Chetam datang dari Puchong....lepas ni boleh buat Persatuan Student Coklat Chetam dari Puchong...hehehe

Yang atas ni Azwa punya....banyak dah masuk tupperware...masa Azwa ketuk acuan oreo tu...mak ai...chetam berkata-kata dalam hati...abis la acuan aku....baru beli dari Jakarta tu....Chetam trus minta acuan oreo yang tak nak keluar lagi sebutir tu...tekan belakang jari...tup...trus keluar.....pakai jari jer Azwa.....hehehe

Suka tengok kombinasi di atas.....ada rose yang warna keemasan. Daun-daun tu memang menarik kalbu



No comments:

Post a Comment