Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


March 03, 2010

Kelas Coklat : 21 Februari 2010

Linda dari Banting. Linda talipon sebelum kelas mula untuk bagitahu yang Linda akan hadir sedikit lewat kerana pakcik beliau meninggal dunia. Takziah di atas pemergian pakcik Linda.

Zaruzi datang dari Batu Caves kalau tak silap. Chetam ni dah lalok betul....akibat lambat upload gambar, nyaris tertinggal gambar Linda yang di atas sekali.

Ini pula Hazli yang datang dari Semenyih. Hazli ni Cikgu sekolah menengah. Jangan lupa Teacher's Day tahun ni...siapkan banyak gifts untuk dibeli oleh murid-murid.....hehehe...teringat zaman sekolah di Convent Kota, Taiping....tak tahu apa nak kasi kat cikgu sempena hari guru...Arwah Bapak suruh bungkus tisu sekotak....punya la Chetam girang......dapat gak kasi hadiah.....apa hadiah tu tak penting kan.....THE THOTS THAT COUNTS





No comments:

Post a Comment