Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Semi Hands On di Teratak Chetam

Tawaran Istimewa Sempena Teratak Chetam berada di Batu 5, Simpang

Yuran serendah RM100.oo untuk kelas grup dan RM150 untuk kelas personal bagi modul berikut:

Aneka Buns
Cream Puff, Enclairs, Fruit Puff
Aneka Tartlets
Takoyaki
Pastri Basket dan Tart Bentuk Buah
Muffins
Sponge Cake utk deko guna whipping cream dan cheese leleh
Cup cakes dan deko

Untuk kelas personal, sila sms atau wassup utk tetapkan tarikh. Anda boleh pilih tarikh anda sendiri dan juga kelas yang anda ingin belajar. Yuran adalah berlainan dari kelas semi hands on.

Lokasi : Batu 5, Simpang, Perak
Landmark : Gerai Lemang dan Gerai Air Jambu Batu di depan rumah
Hubungi : 011-27046007 (sms/wassup)


March 03, 2010

Kelas Coklat : 28 Februari 2010

Kelas coklat kali ni paling riuh rendah. Tak habis-habis usik-mengusik....

Nor datang dari Kota Damansara....sebelah petang anak datang jemput....bukan jemput ibu dia tapi jemput Lolichoc....hehehe...suka betul dia makan lolichoc.

Ini pula Kak Long....kakak ipar Nor yang datang dari Kuala Terengganu. Sanggup tinggalkan famili kerana nak menuntut ilmu coklat. Kak Long turut buat bisnes kek dan kuih basah.
Kak Long dah borong barang nak bawa balik Kuala Terengganu ker?

Malar datang dari Nilai....dekat jer ngan rumah Chetam sebab sebelah area tempat tinggal Chetam ada Lebuhraya LEKAS. Tapi Malar datang paling lambat sebab kena tunggu driver peribadi....hehehe.....suami tak dapat hantar sebab kena jaga anak. Malar rajin mengemas.....sampai Chetam offer suruh datang kelas minggu ni untuk tolong mengemas.....jangan ambik hati yer Malar....usik mengusik bawa bahagia....hehehe.....Nor rajin usik Malar...



Saja letak gambar di atas......coklat putih yang dibubuh pewarna oil based....nampak berseri bila letak together-gether...hehehe....



Kelakar betul.....Chetam siapkan kotak di atas terlebih dahulu....lepas beri sorang sekotak...Chetam suruh Nor, Kak Long dan Malar warnakan ikut suka hati....tapi sorang pun tak nak mula dulu.....semua tunggu yang lain mula dulu....bila dah siap hias.....semua cakap tak nak makan....sayang....hehehe

No comments:

Post a Comment