Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


March 03, 2010

Kelas Coklat : 28 Februari 2010

Kelas coklat kali ni paling riuh rendah. Tak habis-habis usik-mengusik....

Nor datang dari Kota Damansara....sebelah petang anak datang jemput....bukan jemput ibu dia tapi jemput Lolichoc....hehehe...suka betul dia makan lolichoc.

Ini pula Kak Long....kakak ipar Nor yang datang dari Kuala Terengganu. Sanggup tinggalkan famili kerana nak menuntut ilmu coklat. Kak Long turut buat bisnes kek dan kuih basah.
Kak Long dah borong barang nak bawa balik Kuala Terengganu ker?

Malar datang dari Nilai....dekat jer ngan rumah Chetam sebab sebelah area tempat tinggal Chetam ada Lebuhraya LEKAS. Tapi Malar datang paling lambat sebab kena tunggu driver peribadi....hehehe.....suami tak dapat hantar sebab kena jaga anak. Malar rajin mengemas.....sampai Chetam offer suruh datang kelas minggu ni untuk tolong mengemas.....jangan ambik hati yer Malar....usik mengusik bawa bahagia....hehehe.....Nor rajin usik Malar...



Saja letak gambar di atas......coklat putih yang dibubuh pewarna oil based....nampak berseri bila letak together-gether...hehehe....



Kelakar betul.....Chetam siapkan kotak di atas terlebih dahulu....lepas beri sorang sekotak...Chetam suruh Nor, Kak Long dan Malar warnakan ikut suka hati....tapi sorang pun tak nak mula dulu.....semua tunggu yang lain mula dulu....bila dah siap hias.....semua cakap tak nak makan....sayang....hehehe

No comments:

Post a Comment