Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


March 03, 2010

Kelas Coklat : 20 Februari 2010

Ummi datang dari Putra Jaya....orang Gomen...datang ditemani oleh suami dan baby boy. Tapi bila kelas bermula, suami dan baby boy balik ke rumah.

Bila datang semula sebelah petang....baby boy dah mula meragam....yer la....dah berapa jam umi tak pegang....sian dia....tapi cute sangat....



Nabila datang dari Senawang dengan ditemani bonda dan abang. Bila kelas nak mula, bonda dan abang Nabila pun balik meninggalkan Nabila dengan berbagai pesanan....hehehe....bertuah Nabila dapat bonda yang prihatin. Kelas coklat ni pun dibookkan oleh abang Nabila.
Dah buat ker coklat tu? Maaf tak dapat cakap panjang lebar masa Nabila call sebab Chetam kat luar negara....caj mahal..hehehe

Ini Splitter.....Chetam demo semasa kelas coklat based on apa yang Chetam belajar semasa kursus di LKM, Bangi



No comments:

Post a Comment