Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


October 12, 2009

Medan Part 3 - Main Air

Lupa nama tempat ni tapi dekat jer dari rumah. Kali ni pegi ngan pick-up Khairul Niam. Sebelum ni pegi Pantai Cermin, kami naik pick-up Khairul Amri. Yang tak bestnya......Chetam tak dapat rasa open air sebab kena duduk di depan sebelah driver. Maklum la...orang jauh....hehehehe

Masuk kena bayar. Lupa pulak berapa tapi bila hujung minggu, harga tiket akan naik. Tak boleh bawa makanan dari luar tapi kami dah siap ngan bekalan sendiri. Terpaksa la buya makan sorok-sorok. Tapi kami order juga nasi goreng dari restoren yang disediakan. RP70,000++ untuk 3 pinggan nasi goreng. Ada 1 lidi sate, telur dadar, ayam goreng dan bawang jeruk. Kalau beli kat gerai biasa, harga sebungkus nasi goreng ialah RP7,000. Berbeza sangat....tapi tak derla ayam goreng ataupun sate. Chetam paling suka sebab ada bawang jeruk.....


Chenul tak sabar nak mandi. Tapi sebelum tu....posing dulu.
Tak sia-sia Chenul belajar berenang di Tadika Bistari IT. Cikgu-cikgu tadika bawa murid-murid ke UKM untuk belajar berenang. Siap dapat sijil.


Tak jemu tengok si Keisa ni......umur baru setahun lebih...suka sangat cakap AWAS....bimbang orang terhempap dia bila dalam kereta.....Buya panggil Dora sebab tahun lepas buya belikan patung Dora pada Keisa.



Buya dok main air ngan anak-anak buah. Rajin dia membuli mereka.

No comments:

Post a Comment