Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


October 11, 2009

Medan Part 2 - Aksi Anak-Anak


video
Ini Shifa, anak kepada adik bongsu buya - Khairuni. Baru umur 2 tahun lebih. Sekarang di sana tengah dok tayang sinetron Isabella dan Manohara. So ramai anak-anak yang dok hafal lagu Isabella ni. Yang kelakar bila Shifa nyanyi......"Dia IcaElla...lambang cinta MANOHARA...." hehehe....mana mari lak lirik manohara ni...

Chenul ngan Zaki dan Keisa.....anak-anak adik Buya - Khairul Niam
Tak payah nak pegi supermarket....hehehe....mainan binatang ni akan lalu di depan rumah...panggil jer.....di Medan, mainan ni dipanggil ondong-ondong......lelaki kat belakang tu yang akan mengayuh bagi menggerakkan binatang tu. Sambil tu muzik anak-anak akan dimainkan
Seronok Chenul, Wawa dan Ela main ondong-ondong....Shifa terlepas sebab belum bangun tidur
Chenul beraksi ngan dress PowerPuff
Ini Qian. Baru setahun lebih. Anak ke 4 adik Buya - Kholidah. Comot mulut makan coklat. Qian very the protective. Kalau buya usik ibu atau kakaknya....mula la dia meraung....siap pukul-pukul buya...
Chenul ngan Mimi, anak ke 2 Kholidah. Posing sakan.
Shifa ngan Hafiz, anak ke 3 kepada Kholidah. Tengah beraksi ngan pump gun. Setiap kali raya, mesti ramai peniaga yang jual segala macam bentuk senapang api. Macam betul...siap ngan peluru.....harga dalam RP7000
Chenul beraksi lagi. Semakin besar, semakin pandai bergaya...
Chenul ngan Wawa yang muda setahun dari Chenul. Wawa ni anak kepada adik buya - Kholidah. Member kamceng ni.
Berposing dalam pick-up sebelum bertolak ke pantai Cermin. Di kiri sekali tu Tika, anak sulung Kholilah. Di sebelahnya pulak Ela. Anak sulung adik buya - Khairul Amri. Ela dah pernah datang ke Malaysia ngan Shifa.

No comments:

Post a Comment