Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Semi Hands On di Teratak Chetam

Tawaran Istimewa Sempena Teratak Chetam berada di Batu 5, Simpang

Yuran serendah RM100.oo untuk kelas grup dan RM150 untuk kelas personal bagi modul berikut:

Aneka Buns
Cream Puff, Enclairs, Fruit Puff
Aneka Tartlets
Takoyaki
Pastri Basket dan Tart Bentuk Buah
Muffins
Sponge Cake utk deko guna whipping cream dan cheese leleh
Cup cakes dan deko

Kelas Aneka Bun di Teratak Chetam
Tarikh : 3 Februari 2017
Yuran : RM100.00
Minima : 3 orang

Kelas : Cream Puff, Fruit Puff & Enclairs
Tarikh : 4 Februari 2017
Yuran : RM100.00
Minima : 4 orang

Kelas : Cheese Tart, Egg Tart dan Fruit Tart
Tarikh : 5 Februari 2017
Yuran : RM100.00
Minima : 4 orang

Untuk kelas personal, sila sms atau wassup utk tetapkan tarikh. Anda boleh pilih tarikh anda sendiri dan juga kelas yang anda ingin belajar. Yuran adalah berlainan dari kelas semi hands on.

Lokasi : Batu 5, Simpang, Perak
Landmark : Gerai Lemang dan Gerai Air Jambu Batu di depan rumah
Hubungi : 011-27046007 (sms/wassup)


October 11, 2009

Medan Part 2 - Aksi Anak-Anak


video
Ini Shifa, anak kepada adik bongsu buya - Khairuni. Baru umur 2 tahun lebih. Sekarang di sana tengah dok tayang sinetron Isabella dan Manohara. So ramai anak-anak yang dok hafal lagu Isabella ni. Yang kelakar bila Shifa nyanyi......"Dia IcaElla...lambang cinta MANOHARA...." hehehe....mana mari lak lirik manohara ni...

Chenul ngan Zaki dan Keisa.....anak-anak adik Buya - Khairul Niam
Tak payah nak pegi supermarket....hehehe....mainan binatang ni akan lalu di depan rumah...panggil jer.....di Medan, mainan ni dipanggil ondong-ondong......lelaki kat belakang tu yang akan mengayuh bagi menggerakkan binatang tu. Sambil tu muzik anak-anak akan dimainkan
Seronok Chenul, Wawa dan Ela main ondong-ondong....Shifa terlepas sebab belum bangun tidur
Chenul beraksi ngan dress PowerPuff
Ini Qian. Baru setahun lebih. Anak ke 4 adik Buya - Kholidah. Comot mulut makan coklat. Qian very the protective. Kalau buya usik ibu atau kakaknya....mula la dia meraung....siap pukul-pukul buya...
Chenul ngan Mimi, anak ke 2 Kholidah. Posing sakan.
Shifa ngan Hafiz, anak ke 3 kepada Kholidah. Tengah beraksi ngan pump gun. Setiap kali raya, mesti ramai peniaga yang jual segala macam bentuk senapang api. Macam betul...siap ngan peluru.....harga dalam RP7000
Chenul beraksi lagi. Semakin besar, semakin pandai bergaya...
Chenul ngan Wawa yang muda setahun dari Chenul. Wawa ni anak kepada adik buya - Kholidah. Member kamceng ni.
Berposing dalam pick-up sebelum bertolak ke pantai Cermin. Di kiri sekali tu Tika, anak sulung Kholilah. Di sebelahnya pulak Ela. Anak sulung adik buya - Khairul Amri. Ela dah pernah datang ke Malaysia ngan Shifa.

No comments:

Post a Comment