Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Semi Hands On di Teratak Chetam

Tawaran Istimewa Sempena Teratak Chetam berada di Batu 5, Simpang

Yuran serendah RM100.oo untuk kelas grup dan RM150 untuk kelas personal bagi modul berikut:

Aneka Buns
Cream Puff, Enclairs, Fruit Puff
Aneka Tartlets
Takoyaki
Pastri Basket dan Tart Bentuk Buah
Muffins
Sponge Cake utk deko guna whipping cream dan cheese leleh
Cup cakes dan deko

Untuk kelas personal, sila sms atau wassup utk tetapkan tarikh. Anda boleh pilih tarikh anda sendiri dan juga kelas yang anda ingin belajar. Yuran adalah berlainan dari kelas semi hands on.

Lokasi : Batu 5, Simpang, Perak
Landmark : Gerai Lemang dan Gerai Air Jambu Batu di depan rumah
Hubungi : 011-27046007 (sms/wassup)


October 23, 2009

Kelas Coklat 17 Oktober 2009


Rusliza dari Seremban datang ngan bodyguard. Si kakak kecil ni sibuk nak bantu mamanya tapi Chenul pulak dok sibuk ajak kakak main. Rajin dia melayan Chenul.....thanks.

Yang ini Nisak....juga dari Seremban. Muka saling tak tumpah macam Ezzah Aziz Fawzy....hehehe....datang bawa bodyguard juga yang merupakan peminat sinetron, pelakon dan penyanyi dari seberang....hehehe

Juliana orang dekat jer.....dari Sungai Ramal Dalam. Tempat kerjanya dekat ngan kilang coklat Beryls.....bertuah badan....hehehe

Tengah khusyuk membuat coklat.

Chenul ni kejenya menganggu jer Umi dia. Sat-sat dia panggil....nak ajar buat coklat pun tak senang. Sat-sat dia datang ke meja nak tolong celup coklat.....aduhhhh....

1 comment:

  1. Bila ada lagi class coklat ini? saya berminat nak join.

    ReplyDelete