Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Jadual Kelas Bulan Disember 2013

Boleh pilih sebarang tarikh untuk bulan Disember 2013.

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


October 23, 2009

Kelas Coklat 17 Oktober 2009


Rusliza dari Seremban datang ngan bodyguard. Si kakak kecil ni sibuk nak bantu mamanya tapi Chenul pulak dok sibuk ajak kakak main. Rajin dia melayan Chenul.....thanks.

Yang ini Nisak....juga dari Seremban. Muka saling tak tumpah macam Ezzah Aziz Fawzy....hehehe....datang bawa bodyguard juga yang merupakan peminat sinetron, pelakon dan penyanyi dari seberang....hehehe

Juliana orang dekat jer.....dari Sungai Ramal Dalam. Tempat kerjanya dekat ngan kilang coklat Beryls.....bertuah badan....hehehe

Tengah khusyuk membuat coklat.

Chenul ni kejenya menganggu jer Umi dia. Sat-sat dia panggil....nak ajar buat coklat pun tak senang. Sat-sat dia datang ke meja nak tolong celup coklat.....aduhhhh....

1 comment:

  1. Bila ada lagi class coklat ini? saya berminat nak join.

    ReplyDelete