Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


February 27, 2009

Coretan: Ziarah ke Makam Arwah Emak dan Arwah Bapak di Hari Raya Korban 2008

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Raya Korban yang lepas tak ramai yang balik ke kampung. Buya dan Chenul pun pegi balik beraya ke Medan. Chetam je yang balik ke kampung. Sebelum balik ke Kajang, sempat ziarah ke Makam Arwah Emak dan Arwah Bapak bersama-sama dengan Abang Lang dan Kak Ani. Kak Ti pun pegi kalau tak silap. Kak Tih(Che Tih) di Hospital Taiping jaga Nani.

Sempat ambik gambar selepas baca Surah Yassin.


Teringat masa Hari Raya Puasa yang lepas.......semua adik beradik balik ke kampung so kami ramai-ramai berziarah. Ramai-ramai sedekahkan bacaan Surah Yassin diketuai oleh Buya. Padat kawasan sekitar makam kami penuhi sampaikan orang lain yang datang berziarah pun terpinga-pinga tengok rombongan kami yang ramai.

Chetam

No comments:

Post a Comment