Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


February 27, 2009

Coretan: Kelas Manik Untuk Warga Emas......HEHEHEHE

Chetam buat satu kelas jahitan manik khusus untuk kakak-kakak Chetam. Sebab tu Chetam kata Kelas Manik Untuk Warga Emas. Chetam ajar Kak Tih, Kak Ti, Kak Nah dan Kak Ani. Ada dua anak dara yang turut belajar - anak sedara Chetam.

Kelakar giler kelas ni. Kak Tih yang paling cepat tangkap apa yang diajar.


Kak Tih, Kak Ti dan Kak Ani sedang tekun menjahit manik. Senyum mengulum jer....hehehehe

Yang baju putih ni Kak Nah. Pemberontak nombor satu.....baru ajar satu paten, dia dah jemu...nak belajar paten yang lain. Chetam dah naik geram sampai halau keluar kelas.....hehehehehe.....tapi buntut tetap melekat pada kerusi.....itula....suruh anak dia datang, dia tinggalkan kat rumah sebab lambat siap.

No comments:

Post a Comment