Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Semi Hands On di Teratak Chetam

Tawaran Istimewa Sempena Teratak Chetam berada di Batu 5, Simpang

Yuran serendah RM100.oo untuk kelas grup dan RM150 untuk kelas personal bagi modul berikut:

Aneka Buns
Cream Puff, Enclairs, Fruit Puff
Aneka Tartlets
Takoyaki
Pastri Basket dan Tart Bentuk Buah
Muffins
Sponge Cake utk deko guna whipping cream dan cheese leleh
Cup cakes dan deko

Kelas Aneka Bun di Teratak Chetam
Tarikh : 3 Februari 2017
Yuran : RM100.00
Minima : 3 orang

Kelas : Cream Puff, Fruit Puff & Enclairs
Tarikh : 4 Februari 2017
Yuran : RM100.00
Minima : 4 orang

Kelas : Cheese Tart, Egg Tart dan Fruit Tart
Tarikh : 5 Februari 2017
Yuran : RM100.00
Minima : 4 orang

Untuk kelas personal, sila sms atau wassup utk tetapkan tarikh. Anda boleh pilih tarikh anda sendiri dan juga kelas yang anda ingin belajar. Yuran adalah berlainan dari kelas semi hands on.

Lokasi : Batu 5, Simpang, Perak
Landmark : Gerai Lemang dan Gerai Air Jambu Batu di depan rumah
Hubungi : 011-27046007 (sms/wassup)


April 16, 2008

Promo Buku : Langkah Demi Langkah Bersama Chef Anuar

Ahad lepas Chetam pegi ke Book Fair di PWTC bersama dengan Buya dan Chenul. Disebabkan lutut yang sakit so Chetam malas nak merayap ke gerai-gerai buku. Cuma temankan Chenul yang tengah ghairah buat kad yang tabur pasir warna warni tu. Buya yang pegi lawat gerai-gerai tu tapi tak beli apa-apa pun. Masa nak balik, lalu gerai Berita Publishing dan ternampak buku dari Chef Anuar ni.

Chef Anuar ada lebih daripada 20 tahun pengalaman dalam yang diceburinya ni. Ada banyak resepi di dalamnya. Chetam serta cuma satu dari resepi yang terdapat dalam buku tu sebagai Sneek Preview. Nak tahu lebih lanjut, boleh beli di kedai buku. Harganya RM14.90 tapi kat Book Fair, Chetam cuma bayar Rm10.00 sahaja.

Buku Jilid 1
Kandungan resepi di dalam buku Jilid 1.

Langkah Demi Langkah: Menghias dan Mendeco Kek



Buku terbaru, Langah Demi Langkah Bersama Chef Anuar 2 berharga RM17.90 tapi di Book Fair hanyalah RM16.00. Terdapat banyak resepi di dalam buku ini tetapi Chetam pilih Cara Membuat Kelongsong Kertas sebagai Sneek Preview kerana ada yang menghantar email dan bertanya tentang cara membuat kelonsong kertas.

Sila klik gambar-gambar di atas untuk melihat imej yang lebih bsar dan terang.

Sekian

Chetam

1 comment:

  1. Anonymous2:42 pm

    kat mana nk beli buku chef anuar nie??

    ReplyDelete