Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


April 16, 2008

Promo Buku : Langkah Demi Langkah Bersama Chef Anuar

Ahad lepas Chetam pegi ke Book Fair di PWTC bersama dengan Buya dan Chenul. Disebabkan lutut yang sakit so Chetam malas nak merayap ke gerai-gerai buku. Cuma temankan Chenul yang tengah ghairah buat kad yang tabur pasir warna warni tu. Buya yang pegi lawat gerai-gerai tu tapi tak beli apa-apa pun. Masa nak balik, lalu gerai Berita Publishing dan ternampak buku dari Chef Anuar ni.

Chef Anuar ada lebih daripada 20 tahun pengalaman dalam yang diceburinya ni. Ada banyak resepi di dalamnya. Chetam serta cuma satu dari resepi yang terdapat dalam buku tu sebagai Sneek Preview. Nak tahu lebih lanjut, boleh beli di kedai buku. Harganya RM14.90 tapi kat Book Fair, Chetam cuma bayar Rm10.00 sahaja.

Buku Jilid 1
Kandungan resepi di dalam buku Jilid 1.

Langkah Demi Langkah: Menghias dan Mendeco Kek



Buku terbaru, Langah Demi Langkah Bersama Chef Anuar 2 berharga RM17.90 tapi di Book Fair hanyalah RM16.00. Terdapat banyak resepi di dalam buku ini tetapi Chetam pilih Cara Membuat Kelongsong Kertas sebagai Sneek Preview kerana ada yang menghantar email dan bertanya tentang cara membuat kelonsong kertas.

Sila klik gambar-gambar di atas untuk melihat imej yang lebih bsar dan terang.

Sekian

Chetam

1 comment:

  1. Anonymous2:42 pm

    kat mana nk beli buku chef anuar nie??

    ReplyDelete