Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


September 18, 2007

Chenul Buka Posa......


Acah jer.......Chenul tak posa pun. Tapi dah lama tak letak gambar Chenul di sini....hehehe...Oh Ya....Jumaat ni Buya dan Chenul akan berangkat balik berposa ke Kota Medan. Tinggal la Chetam sorang-sorang sehingga malam raya. Malam raya nanti baru Chetam berangkat ke Medan. Maknanya 3 minggu Chetam tak ada kawan.....

Chetam manyak susah hati sebab tak der orang nak jemput Chetam balik ke rumah tiap malam. Selalunya Buya jemput di gerai selepas abis ajar mengaji. Nak masuk kawasan rumah Chetam kena jalan kaki hampir 25 minit. Masalah pertama Chetam sampai tepi jalan besar selepas pukul 8 malam. Masalah kedua....Chetam sakit lutut.....huwa........huwa......

Ada sesapa yang dok Bandar Teknologi Kajang yang sudi jemput Chetam? hehehehe...tapi rasanya kalau sampai awal dan tak berapa gelap, Chetam jalan kaki jer la. Kalau dah lewat dan kaki sakit sakit...naik teksi dari Kajang ajer la...tapi tambang RM10 wei.....kalu hari2 RM10, bangkrap tu.....hehehehe

No comments:

Post a Comment