Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


August 03, 2007

Koleksi Resepi dari Laman Web MMVitaoils - AROMA SELEBRITI

Koleksi resepi Aroma Selebriti MMVitaoils ni Chetam dah kompile semenjak bulan Oktober 2005 dalam versi Word document. Hari ni Chetam dah convertkan ke pdf supaya lebih kecil saiznya.

Antara resepi selebriti yang terdapat dalam koleksi ini ialah Ayam Masak Jinggo(Sheila Rusly), Biskut Quaker Oats(Apek Senario), Cinnamon Rolls(Allahyarham Hani Mohsein), Croissant Pudding with Dried Fruits(Erra Fazira) dan beberapa lagi resepi dari Betty Benafe, Azhar Sulaiman dan Serena. Rancangan Aroma Selebriti ini pernah ditayangkan di TV3 pada tahun 2004 dan hostnya ialah Chef Zam. Di bawah ni gambar Chef Zam semasa perlancaran rancangan masakan baru - Serimas...Selera Dunia. Gambar dari NST.

Apa itu MMVitaoils? MMVitaoils ni sebenarnya pengeluar produk-produk yang berasaskan minyak kelapa sawit seperti minyak masak, marjerin, shortening dan minyak sapi. Anda boleh lawat laman webnya : http://www.mmvitaoils.com.my/

Macam biasa, pengunjung yang telah berdaftar dengan Teratak Chetam akan menerima koleksi ini melalui email mereka. Kepada yang belum mendaftar tetapi menginginkan koleksi ini, sila email chetam1@gmail.com

Chetam

No comments:

Post a Comment