Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


March 07, 2007

Tayangan Perdana Cuppies Semasa Majlis Tahlil

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Maaf lambat tayangkan gambar cuppies yang Chetam buat semasa Majlis Tahlil Arwah Bapak dan Emak di Padang Rengas penghujung tahun lepas. Chetam buat cuppies di Kajang dan kemudian angkut ngan keretapi balik ke Tepen. Semasa mendeco, Chetam dibantu oleh anak sedara yang umur 9 tahun kut. Chetam serahkan pada dia design apa yang yang dia nak buat dengan menggunakan bahan-bahan yang Chetam bawa dari Kajang. Chetam cuma paipkan aising dan dia tabur hiasan. Alhamdullilah, tak mengecewakan.

Chetam bawa 93 cuppies ke Padang Rengas, habis semuanya licin. Seronok tengok pakcik2, makcik2 dan kanak-kanak di sekitar rumah kakak di Padang Rengas tu duduk menikmati cuppies. Ada 3 jenis resepi yang Chetam guna, Kek Butter Sempoi dari Mak Lang(Rnet), Kek Sponge guna readymix dan juga kek coklak moist juga readymix.
Yang di bawah ni pulak, trifle dan cupcakes yang dibuat semasa Hari Raya Haji yang lepas. Resepi trifle ada dalam kotak sebelah yer. Dan cupcakes menggunakan resepi Kek Butter Susan.

No comments:

Post a Comment