Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


March 09, 2007

Chetam geram betul ngan Sifu Nina ni.......

Weh......bukan geram yang negatif tapi yang membina. Bayangkan Sifu Nina punya terror mendeco kek. Sekarang beliau suka melukis dengan piping jelly. Cantik belaka kek yang dihasilkan. Bawah ni beberapa contoh.

Oh Ya.....kepada pengunjung baru ke Teratak Chetam ni, tentu tak kenal siapa Sifu Nina ni.....sebenarnya Chetam pernah menunjukkan hasil kerjatangan Sifu Nina mendeco kek sebelum ini. Kalau nak tahu, kebanyakan gambar kek dengan hiasan roses di sebelah kanan ni adalah merupakan hasil deco beliau.
Kalau anda berkenan dan nak tahu lebih lanjut, boleh lawat fotopage beliau di http://zahurinina.fotopages.com/ . Beliau ambil tempahan tau..........

No comments:

Post a Comment