Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


February 28, 2007

Projek Rahsia Chetam Kini Terbongkar....

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Sebelum ini Chetam dah war-warkan yang Chetam sibuk dengan satu projek baru. Hampir sebulan Chetam bergerak secara senyap-senyap dan hari ini Chetam umumkan pada anda semua tentang projek rahsia ini.....hehehehe.....

Sebenarnya Chetam dah mula berniaga barangan kristal secara kecil-kecilan. Barangan kristal berupa gelang, rantai tangan, anting-anting dan lain-lain ini merupakan hasil kerastangan Chetam sendiri. Sekiranya anda berminat untuk membeli barangan kristal ini, bolehlah membuat tempahan. Sila lawat Toko Chetam - Beli Secara Online untuk melihat sampel. Belum banyak sampel yang terdapat di sana tapi anda masih boleh membuat tempahan berdasarkan keinginan dan kemahuan anda.

BERITA BAIK! Diskaun sebanyak 10% diberikan kepada pengunjung-pengunjung Teratak Chetam. Tempahan boleh dibuat melalui email chetam1@gmail.com atau YM di che_tam.

Chetam

No comments:

Post a Comment