Kelas Semi Hands On di Teratak Chetam

Tawaran Istimewa Sempena Teratak Chetam berada di Batu 5, Simpang

Yuran serendah RM100.00 untuk kelas grup dan RM200.00 untuk kelas personal bagi modul berikut:

Aneka Buns
Cream Puff, Enclairs, Fruit Puff
Aneka Tartlets
Takoyaki
Pastri Basket dan Tart Bentuk Buah
Muffins
Sponge Cake utk deko guna whipping cream dan cheese leleh
Cup cakes dan deko

Untuk kelas personal, sila sms atau wassup utk tetapkan tarikh. Anda boleh pilih tarikh anda sendiri dan juga kelas yang anda ingin belajar. Yuran adalah berlainan dari kelas semi hands on.

Lokasi : Batu 5, Simpang, Perak
Landmark : Gerai Lemang dan Gerai Air Jambu Batu di depan rumah
Hubungi : 011-27046007 (sms/wassup)


February 28, 2007

Projek Rahsia Chetam Kini Terbongkar....

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Sebelum ini Chetam dah war-warkan yang Chetam sibuk dengan satu projek baru. Hampir sebulan Chetam bergerak secara senyap-senyap dan hari ini Chetam umumkan pada anda semua tentang projek rahsia ini.....hehehehe.....

Sebenarnya Chetam dah mula berniaga barangan kristal secara kecil-kecilan. Barangan kristal berupa gelang, rantai tangan, anting-anting dan lain-lain ini merupakan hasil kerastangan Chetam sendiri. Sekiranya anda berminat untuk membeli barangan kristal ini, bolehlah membuat tempahan. Sila lawat Toko Chetam - Beli Secara Online untuk melihat sampel. Belum banyak sampel yang terdapat di sana tapi anda masih boleh membuat tempahan berdasarkan keinginan dan kemahuan anda.

BERITA BAIK! Diskaun sebanyak 10% diberikan kepada pengunjung-pengunjung Teratak Chetam. Tempahan boleh dibuat melalui email chetam1@gmail.com atau YM di che_tam.

Chetam

No comments:

Post a Comment