Kelas Semi Hands On di Teratak Chetam

Tawaran Istimewa Sempena Teratak Chetam berada di Batu 5, Simpang

Yuran serendah RM100.00 untuk kelas grup dan RM200.00 untuk kelas personal bagi modul berikut:

Aneka Buns
Cream Puff, Enclairs, Fruit Puff
Aneka Tartlets
Takoyaki
Pastri Basket dan Tart Bentuk Buah
Muffins
Sponge Cake utk deko guna whipping cream dan cheese leleh
Cup cakes dan deko

Untuk kelas personal, sila sms atau wassup utk tetapkan tarikh. Anda boleh pilih tarikh anda sendiri dan juga kelas yang anda ingin belajar. Yuran adalah berlainan dari kelas semi hands on.

Lokasi : Batu 5, Simpang, Perak
Landmark : Gerai Lemang dan Gerai Air Jambu Batu di depan rumah
Hubungi : 011-27046007 (sms/wassup)


January 04, 2007

Selamat Pengantin Baru - Ima (ahli RDotNet)

Kelakar sangat bila terima email dari Ima pagi tadi. Sebelum tu, Sifu Anis dari Utara ada emailkan gambar Kek Perkahwinan yang telah beliau siapkan untuk ahli YG RDotNet tanpa memberitahu siapakan gerangan orangnya. Chetam memang dah berhajat nak kongsi deco kek tersebut di Teratak Chetam sebab very the sweet. Bila email Ima sampai personally, Chetam pelik. Apsal Ima email bagitau ini gambar kek beliau tapi tak der pun gambar kek yang disertakan.

Rupa-rupanya, gambar kek yang Sifu Anis email tu Kek Perkahwinan Ima sebenarnya. Dan Ima turut emailkan gambar beliau dan suami sedang potong kek berkenaan. So memang sah...........kek tersebut adalah kek beliau.....hehehehe....Chetam ambil kesempatan meminta kebenaran dari Ima untuk paparkan gambar kek yang Sifu Anis hantar dengan gambar kek sedang dipotong untuk tatapan anda semua.

Selamat Pengantin Baru untuk Ima dan Suami. Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat.

Nota Kaki Chetam: Chetam sempat promote Ima pegi honeymoon ke Genting Highland sebab ada tawaran menarik. Nak tahu lebih lanjut, lawat laman web Genting Highland

No comments:

Post a Comment