Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


January 04, 2007

Selamat Pengantin Baru - Ima (ahli RDotNet)

Kelakar sangat bila terima email dari Ima pagi tadi. Sebelum tu, Sifu Anis dari Utara ada emailkan gambar Kek Perkahwinan yang telah beliau siapkan untuk ahli YG RDotNet tanpa memberitahu siapakan gerangan orangnya. Chetam memang dah berhajat nak kongsi deco kek tersebut di Teratak Chetam sebab very the sweet. Bila email Ima sampai personally, Chetam pelik. Apsal Ima email bagitau ini gambar kek beliau tapi tak der pun gambar kek yang disertakan.

Rupa-rupanya, gambar kek yang Sifu Anis email tu Kek Perkahwinan Ima sebenarnya. Dan Ima turut emailkan gambar beliau dan suami sedang potong kek berkenaan. So memang sah...........kek tersebut adalah kek beliau.....hehehehe....Chetam ambil kesempatan meminta kebenaran dari Ima untuk paparkan gambar kek yang Sifu Anis hantar dengan gambar kek sedang dipotong untuk tatapan anda semua.

Selamat Pengantin Baru untuk Ima dan Suami. Semoga berkekalan hingga ke akhir hayat.

Nota Kaki Chetam: Chetam sempat promote Ima pegi honeymoon ke Genting Highland sebab ada tawaran menarik. Nak tahu lebih lanjut, lawat laman web Genting Highland

No comments:

Post a Comment