Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


January 15, 2007

Lagi contoh kek patung Barbie
Kek Barbie Doll oleh Sifu Nina. Sifu Nina memang terer mendeko kek tapi ini merupakan kali pertama beliau mendeko kek Barbie. Tapi hasilnya memang tidak mengecewakan. Cantik sesangat.Kek Barbie Doll oleh Mami Montel. Mami Montel menggunakan Fresh Cream atau Whipping Cream sepenuhnya. Pukul fresh Cream sampai kental tanpa masukkan bahan lain. Simpan dalam peti sejuk semalaman. Esoknya, keluarkan dan campur sedikit pewarna sekiranya inginkan warna lain selain putih. Kacau perlahan-lahan sehingga warna menjadi rata. Kalau kita tengok patung Mami Montel, walaupun menggunakan satu warna sahaja tetapi ianya tetap menarik. Chetam suka sangat sebab terasa kelembutannya.

1 comment:

  1. wan nur ain9:09 pm

    wah cantiknya kek barbie tu

    ReplyDelete