Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


November 23, 2006

Terima Kasih Tidak Terhingga Di Atas Ucapan Takziah Anda.

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Terlebih dahulu Chetam ingin memanjatkan rasa terima kasih yang tidak terhingga kepada anda yang sudi membaca luahan isi hati Chetam. Terima kasih juga kerana sudi memberikan ucapan Takziah sama ada melalui ruangan sembang, komen mau pun email. Chetam sanjung tinggi kata-kata semangat yang anda berikan.

Chetam tak dapat nak membalas personally tapi buat pengetahuan anda, walaupun sudah beberapa minggu Chetam mendiamkan diri dari Teratak Chetam tetapi Chetam masih mengikuti perkembangannya.

InsyaAllah, Chetam akan paparkan posting berkenaan sambutan Hari Raya Aidil Fitri di Kota Medan di minggu mendatang. Sebelum itu, Chetam akan ceritakan tentang Company Trip ke Bali minggu lepas. Company Trip ni dah diplankan beberapa minggu sebelum Arwah Bapak meninggal dunia. Hajat memang nak tarik diri tapi kena bayar lebih RM1000 sekiranya berbuat demikian. Buya pun dah beri kebenaran, maka Chetam teruskan juga percutian ke Bali bersama rakan-rakan pejabat.

Chetam akan beri tips serba sedikit dan juga akan paparkan gambar-gambar barangan yang dibeli serta gambar pemandangan.

Sehingga bertemu di posting akan datang.

Salam dari
Chetam

No comments:

Post a Comment