Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


February 23, 2006

Ucapan Terima Kasih Tidak Terhingga Kepada Yang Mengucapkan Takziah dan Membaca Al Fatihah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Chetam minta maaf kerana lama mendiamkan diri dan tidak mengemaskini Teratak Chetam. Mood Chetam belum sampai.

Terima kasih tidak terhingga kepada yang telah menghantar email dan yang menulis di MSJ Box serta TagBoard. InsyaAllah Chetam akan mula update Teratak Chetam minggu depan.

Pada sesiapa yang masih berhajat nak dapatkan buku resepi Kak Liza, Chetam minta maaf sebab stok Kak Liza dah habis. Kak Liza tinggal di Terengganu dan stok terpaksa diorder dari Kuala Lumpur. So kena tunggu lama baru Kak Liza terima stok baru. Bagi yang tinggal di KL, buku Kak Liza dah pun berada di kedai buku. Chetam dah jumpa di Popular Book Store yang kat area Petaling Street tu. Chetam tak pasti kedai-kedai lain. Kalau rajin, jengok-jengoklah kedai buku yang berhampiran.

Salam Manis
Chetam

No comments:

Post a Comment