Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


November 24, 2005

Update tentang Buku Resepi Kak Liza

Terutama untuk Kak Lia Karman dari Singapura.

Chetam dah dapatkan update terkini dari Kak Liza petang semalam. Dukacita dimaklumkan telah berlaku sedikit kelewatan di bahagian percetakan dan buku tersebut belum lagi berada di pasaran. So jangan pegi cari kat kedai buku macam Chetam buat hari Selasa lepas.

Tetapi masih ada berita baik dari Kak Liza. Kepada sesiapa yang ingin memiliki buku tersebut sebaik sahaja ianya berada di pasaran, Kak Liza boleh menolong mendapatkannya. Cuma perlu bayar harga buku dan setem. Penghantaran adalah melalui pos biasa so setem dalam 50 sen saja.

So sesiapa yang berminat, boleh hantar email kepada Chetam dan Chetam akan kumpul dan beri pada Kak Liza. Jangan bayar Chetam tau....Oh Ya.........harga buku dalam RM5.50.

So Kak Lia......nak masukkan nama dalam senarai ker?

Chetam

Nota kaki Chetam : PC di rumah dah meletup, so tak leh nak browse internet dari rumah.....sedihnya....

No comments:

Post a Comment