Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


November 22, 2005

Email dari NADAM

Bangganya bila baca email dari Nadam. Feedback yang positif dari pengunjung TERATAK CHETAM. Chetam postkan email beliau di bawah ni.....Oh Ya Nadam......resepi dari TERATAK CHETAM ni bukanlah sepenuhnya resepi Chetam tetapi resepi-resepi yang dikongsi dari beberapa Forum, Yahoo Groups, kenalan Chetam, keluarga Chetam dan juga lain-lain sumber. Bagi Chetam, lebih mudah kalau nak dirujuk sekiranya dimasukkan ke dalam TERATAK CHETAM.

Berikut adalah email dari Nadam. Thanks for the email.

Assalamualaikum chetam.
Selamat Hari Raya.
Tak buat open house ke?
Hari Sabtu 19/11, saya buat open house. Nasi ayam keluarga diana, bingka daging, tapi nadam tukar pada ayam ngan kek coklat kukus zaima antara menu yang dihidangkan. Fuh! memang terangkat.Selain tu nadam buat nasi impit ngan sambal kacang, rendang ayam kampung dan masak lodeh. Laksa pun buat jugak.
Memang hapenning. Tapi yang nasi ayam tu, sampai tak cukup. Itu pun masa perap tu, tak ikut resepi bulat2 chetam.Main agak je.
Kek kukus tu pulak siap bos order utk birthday dia bulan Februari tahun depan. Yang bingka tu, kebanyakkannya geng cina yg suka makan.

Apa-apa pun chetam, nadam nak ucapkan jutaan terima kasih. Sejak nadam joint dan jenguk blog chetam, selain bertambah rajin mempraktikkan resepi2 tu, nadam dapat juga ilmu2.Setakat buat tak menjadi tu, rasa2nya ada sekali. Buat kek.Tapi terang jugak. Insyaallah lagi dua minggu birthday anak bujang nadam yang ke 3 tahun, nadam akan cuba carrot moist tu.

Rupa2nya nadam ni ada bakat terpendam sebagai tukang masak.Agaknya sebelum ni tak perasan, tu yang dok masak benda yang sama. La ni, sampai cik abang dok pening sebab asik suruh dia makan. Terima kasih chetam, walaupun kita tak kenal secara dekat, tapi bila cuba resepi chetam, rasa macam kita ni dah rapat sebab dapat kongsi bersama.

Kata cik abang chetam nak ke Mekah. Alhamdulillah. Tapi jagalah bebaik anak dara kenit tu ye.

Bye.
Nadam

No comments:

Post a Comment