Kelas Semi Hands On di Teratak Chetam
Tawaran Istimewa Sempena Teratak Chetam berada di Batu 5, Simpang
Yuran serendah RM100.00 untuk kelas grup dan RM200.00 untuk kelas personal bagi modul berikut:
Aneka BunsCream Puff, Enclairs, Fruit PuffAneka TartletsTakoyakiPastri Basket dan Tart Bentuk BuahMuffinsSponge Cake utk deko guna whipping cream dan cheese lelehCup cakes dan deko
Untuk kelas personal, sila sms atau wassup utk tetapkan tarikh. Anda boleh pilih tarikh anda sendiri dan juga kelas yang anda ingin belajar. Yuran adalah berlainan dari kelas semi hands on.
Lokasi : Batu 5, Simpang, PerakLandmark : Gerai Lemang dan Gerai Air Jambu Batu di depan rumahHubungi : 011-27046007 (sms/wassup)
Bahan-bahan
1 kg. kerang (direbus & dikopek kulitnya)
50 sen taugeh dicelur
2 ikat pucuk paku dicelur (pilih dulu)
5 ulas dawang merah di mayang halus
2 cili merah dipotong halus
2 cili hijau dipotong halus
4 sudu besar udang kering (direndam & ditumbuk halus)
Sedikit kerisik
Sedikit air limau nipis
garam secukup rasa
Dua/tiga sudu besar santan
Gaul semua bahan2 di atas & masukkan santan sejurus hendak di makan.
No comments:
Post a Comment