Kelas Semi Hands On di Teratak Chetam

Tawaran Istimewa Sempena Teratak Chetam berada di Batu 5, Simpang

Yuran serendah RM100.00 untuk kelas grup dan RM200.00 untuk kelas personal bagi modul berikut:

Aneka Buns
Cream Puff, Enclairs, Fruit Puff
Aneka Tartlets
Takoyaki
Pastri Basket dan Tart Bentuk Buah
Muffins
Sponge Cake utk deko guna whipping cream dan cheese leleh
Cup cakes dan deko

Untuk kelas personal, sila sms atau wassup utk tetapkan tarikh. Anda boleh pilih tarikh anda sendiri dan juga kelas yang anda ingin belajar. Yuran adalah berlainan dari kelas semi hands on.

Lokasi : Batu 5, Simpang, Perak
Landmark : Gerai Lemang dan Gerai Air Jambu Batu di depan rumah
Hubungi : 011-27046007 (sms/wassup)


October 19, 2004

Mee Bandung Tulang - Sumbangan dari KZ

KZ kasi sumbangan lagi......bukan dalam bentuk wang ringgit tapi resepi.........hehehehe......jom kita cuba....

Bahan2 kuah:
1 kg. tulang lembu (direbus & simpan airnya)
300 gms ayam
1 labu bawang putih
10 ulas bawang merah
3 sudu makan cili boh
1 tin tomato soup
5 biji kentang (direbus & dilenyek)
2 sudu makan bijan
sedikit minyak untuk menumis
garam secukup rasa

1.Tumis bawang putih & bawang merah yang telah dikisar halus. Setelah kekuningan masukkan cili boh
2.Masukkan isi ayam & setelah kekuningan masukkan bijan.
3.Masukkan tulang & airnya sekali (jadikan 8 cawan air rebusan)
4.Setelah menggelegak masukkan tomato soup & kentang.
5.Masukkan garam.

Elok dihidangkan bersama mee kuning yang telah di celur, sawi celur,telur rebus, tahu goreng, bawang goreng ,daun sup & cili potong.

No comments:

Post a Comment