Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


June 29, 2010

Kelas Coklat : 20 June 2010

Nursyaida, Noraini dan Adik Su (gantikan Kak Ngah - Nihayatul yang tak sihat)

Chenul pun nak tumpang sekaki.....nampak tak kulit Chenul yang semakin gelap? Penangan cuti sekolah....dok ikut famili Mak Ndak round KL, Genting, Shah Alam.....sampai tak nak balik rumah....hehehe


Adik Su bergaya dengan coklat....masa datang ditemani bonda....teruk juga Chetam kena soal siasat....hehehe.....rupanya Adik Su, Bonda dan Kak Ngah ada bisnes kedai Kek di Kampung Tiroi. Masa jemput Adik Su balik, Bondanya siap beri Chetam dua ketul kek gulung....sedap....sebagai balasan...Chetam bekalkan dengan sambal tumis spesel yang dimasak sendiri oleh Buya....Bila kelas coklat, Buya akan masak....best...

Nursyaida ni sebelum datang dah siap hantar email tanya pasal kotak.....hehe...mesti over excited...

Merahnya Mak Ngah....hehehe....Noraini pulak bergaya dengan hasil tangan sendiri. Ramai students coklat yang nama Noraini.

No comments:

Post a Comment