Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Semi Hands On di Teratak Chetam

Tawaran Istimewa Sempena Teratak Chetam berada di Batu 5, Simpang

Yuran serendah RM100.oo untuk kelas grup dan RM150 untuk kelas personal bagi modul berikut:

Aneka Buns
Cream Puff, Enclairs, Fruit Puff
Aneka Tartlets
Takoyaki
Pastri Basket dan Tart Bentuk Buah
Muffins
Sponge Cake utk deko guna whipping cream dan cheese leleh
Cup cakes dan deko

Kelas Aneka Bun di Teratak Chetam
Tarikh : 3 Februari 2017
Yuran : RM100.00
Minima : 3 orang

Kelas : Cream Puff, Fruit Puff & Enclairs
Tarikh : 4 Februari 2017
Yuran : RM100.00
Minima : 4 orang

Kelas : Cheese Tart, Egg Tart dan Fruit Tart
Tarikh : 5 Februari 2017
Yuran : RM100.00
Minima : 4 orang

Untuk kelas personal, sila sms atau wassup utk tetapkan tarikh. Anda boleh pilih tarikh anda sendiri dan juga kelas yang anda ingin belajar. Yuran adalah berlainan dari kelas semi hands on.

Lokasi : Batu 5, Simpang, Perak
Landmark : Gerai Lemang dan Gerai Air Jambu Batu di depan rumah
Hubungi : 011-27046007 (sms/wassup)


June 29, 2010

Kelas Coklat : 27 June 2010

Dayang, Suhaila, Noraini dan Kak Noor

Dayang asal dari Sabah tapi ikut suami posting di Kajang.

Suhaila dari Port Klang....bila Kak Noor komplen sakit tangan dok menemper, Suhaila tanya breakfast tak? Sebab tak makan la tangan dok sakit. Suhaila bagi tahu sebelum datang dia dah pekena nasi lemak....hehehe...tapi bila sampai giliran Suhaila menemper.....komplen sakit tangan jugak....hehehe

Sorang lagi Noraini....hehehe....tapi yang ini dari Puchong....bertambah geng dari Puchong yang datang belajar dengan Chetam

Kak Noor dari Selayang...bersemangat buat coklat. Asik dapat nombor satu....hehehe....coklat beliau siap dulu.




eh...eh...tangan sapa ni?



Ruangan kosong kerana coklat bentuk kotak Noraini amatla degil...tak mau keluar.....silap Chetam juga sebab biasanya acuan tu Chetam masukkan ke bahagian beku....


No comments:

Post a Comment