Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


March 31, 2010

Menu Makan Malam.....

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Dah lama Chetam tak post resepi kan.....sebabnya Chetam jarang masak sekarang. Sampai rumah pun dah malam.......hujung minggu sibuk ngan kelas coklat. Sekarang bila ada kelas coklat, buya yang akan masak untuk dihidangkan kepada student kelas coklat. Kadang-kadang buya rajin masak bila Chetam pegi keje.

Malam ni sampai rumah dari keje, buya dah sediakan lauk di bawah. Macam rendang daging....sedap n mantap cuma daging liat sikit. Tapi memang menyelerakan.

Nak resepi??.....jangan harapla.....Chetam jenuh tanya tapi tak dapat resepinya. Kalau anda nak resepinya....pegi la pujuk Buya kat facebook Buya - Husnul Khatimah.....
Apa nama lauk ni yer?

Chenul punya happy nak makan nasi

No comments:

Post a Comment