Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


December 15, 2009

Kelas Coklat : 12 Disember 2009

Ni Cikgu Zainor dari Wangsa Maju. Dek kerana tergesa-gesa pulang, Zainor tertinggal filling strawberry, bekas star dan coklat mashmellow. Dah tak der rezeki......

Aisyah datang dari Segamat. Pukul 6 pagi dah memulakan perjalanan. Aisyah tertinggal filling epal.....tak dak rezeki juga......

Ni pula Tun Mozla....partner Anith yang datang minggu sebelumnya. Mereka dah buat planning baik punya untuk bisnes coklat ni....oh ya...Tun Mozla ni juga Tokeh Tudung.

Atas ni coklat-coklat hasil tangan Tun Mozla....tertarik betul Chetam dengan coklat hitam yang dihias dengan teknik marble coklat putih diwarna dengan pewarna pink. Memang naik betul serinya. Biasanya Chetam cuma gunakan coklat putih untuk teknik marbling.

p/s: abaikan tarikh 2005 tu....guna kamera lama...bateri habis...hehehe

No comments:

Post a Comment