Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


July 12, 2009

Kelas Coklat 4 Julai 2009

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Kelas 4 Julai 2009 telah selamat disempurnakan. Mula-mula ada 4 students tapi salah seorang dinasihatkan pulang sebab tak sihat. Chetam tak nak la student bayar RM250 tapi tak boleh nak tumpu perhatian sebab masalah kesihatan. Kesian bazir duit kan.

So yang tinggal 3 orang - Zizah dari Johor, Zaza dari Pandah Indah dan Liza dari Bandar Tun Hussein Onn. Gambar Chetam songlap dari blog Zizah sebab kamera Chetam tak cun.

Layan!!!!
Ini Chenul tengah dok menyibuk. Asik nak menolong jer....

Atas ni Zaza dan Zizah....tengah asik tu.....

Alhamdullilah semua selesai pada pukul 4 petang. Semua pulang sambil tersenyum simpul sebab dapat bawa balik banyak coklat dan semua peralatan yang digunakan......BERBALOI kata mereka.

Chetam

Nak oder coklat atau book kelas, sila ke Chocolate de Chetam

No comments:

Post a Comment