Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


June 23, 2009

BERITA BAIK : ANAK-ANAK MIZA TELAH PULANG KE PANGKUAN KELUARGA

ALHAMDULLILAH...SYUKUR KE HADRAT ALLAH SWT

Chetam terima email di bawah dari rakan grup RNET pagi tadi. Buat masa ni kami semua belum mengetahui apa sebenar yang berlaku. Walau apapun.....Alhamdullilah kerana satu keluarga telah bersatu semula.

Terima Kasih di atas keperihatinan anda semua.
Chetam

======================================================
Salam...
Hanny dapat sms tengah malam tadi dari Miza. Beliau mengucapkan jutaan terima kasih atas doa, sokongan dan bantuan semua dalam usaha beliau mencari anak-anak beliau yang hilang. Pihak polis telah menghubungi beliau dan mengatakan bahawa anak beliau telah selamat berada di balai polis. Kini anak-anak beliau telah pun berada di pangkuan beliau. Sila inform kepada semua mengenai berita gembira ini. Terima kasih semua atas bantuan dan sokongan anda. Hanya Allah SWT sahaja yang dapat membalas jasa anda semua. Inilah dia bukti apabila kita BERSATU. Terima kasih.


Dear friends,
I just received an sms from Miza last nite. She conveyed her warmest thank you to all for the duaa, supports and helps in her search for her missing children. Police had contected her and said that the children are in their custody. Now the kids are safe and sound at home. Please forward this email to all and share the good news. This is the result of a UNITE COMMUNITY... Thank you so much.
==============================================================

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Chetam panjangkan hasrat rakan Chetam dari grup ResepiNet yang kehilangan 2 orang anak beliau petang semalam. Berikut data berkenaan anak-anak beliau.

Nadia Natasha 8 tahun dan Ahmad Zakry 10 tahun, telah hilang dari rumah di Sri Putramas, Jalan Kuching, KL pada 22 Jun 2009. Kali terakhir dilihat pada jam 7malam 22 Jun. Sebarang info sila hubungi Puan Miza di 013-345 5661. Terima kasih.

Nadia Natasha 8 yrs and Ahmad Zakry 10 yrs were missing since 22nd June 2009, last saw at Sri Putramas, Jalan Kuching, KL at 7pm. Please call Puan Miza at 013-345 5661 if you have any information. Thank you.

CHETAM

2 comments:

  1. MAKSU NOR11:27 am

    ALAHAMDULILLAH....SYUKUR KEHADRAT ILAHI KERNA ANAK2 MIZA TELAH SELAMAT DITEMUI...SAYA PUN TUMPANG RESAH DAN GELISAH...HANYA DOA MAMPU DIPANJATKAN...LANTARAN KISAH SHARLENE.AWIE DAN NURIN BELUM LAGI ADA PENAMATNYA.
    SEMOGA ALLAH MELINDUNGI KITA DAN AHLI KELUARGA KITA SEMUA DARI SEGALA KEJAHATAN MANUSIA YG BERSIFAT SYAITAN ITU....AMIN

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah Mak Su.....kisah mereka ada dalam Malay Mail dan Harian Metro. Syukur sesangat mereka bukan dilarikan orang............Chetam

    ReplyDelete