Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


June 19, 2009

KOMPILASI RESEPI-RESEPI DARI LAMAN WEB NCC INDONESIA

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Chetam mohon maaf kerana sudah lama tak post resepi ke Teratak Chetam. Sibuk sangat sekarang di samping kesihatan yang tidak mengizinkan.

Chetam berkesempatan mengumpul beberapa resepi yang dikutip dari laman web NCC Indonesia. Kepada semua pengunjung yang telah berdaftar dengan Teratak Chetam, Chetam sudahpun emailkan kompilasi tersebut dalam bentuk pdf. Sekiranya anda telah berdaftar tetapi tak menerima email tersebut, mungkin kerana email tersebut telah diblock.

Kepada pengunjung yang tidak berdaftar tetapi berhasrat untuk menerima email berkenaan, sila email Chetam di chetam1@gmail.com

Terdapat lebih dari 40 resepi di dalam kompilasi tersebut tetapi kebanyakannya merupakan dessert atau pemanis mulut. Ada juga resepi kuih muih seperti risoles dan talam pandan. Anda juga boleh terus ke laman web NCC Indonesia untuk mendapatkan resepi-resepi tersebut.

Selamat Mencuba.

Chetam

No comments:

Post a Comment