Kelas Semi Hands On di Teratak Chetam

Tawaran Istimewa Sempena Teratak Chetam berada di Batu 5, Simpang

Yuran serendah RM100.00 untuk kelas grup dan RM200.00 untuk kelas personal bagi modul berikut:

Aneka Buns
Cream Puff, Enclairs, Fruit Puff
Aneka Tartlets
Takoyaki
Pastri Basket dan Tart Bentuk Buah
Muffins
Sponge Cake utk deko guna whipping cream dan cheese leleh
Cup cakes dan deko

Untuk kelas personal, sila sms atau wassup utk tetapkan tarikh. Anda boleh pilih tarikh anda sendiri dan juga kelas yang anda ingin belajar. Yuran adalah berlainan dari kelas semi hands on.

Lokasi : Batu 5, Simpang, Perak
Landmark : Gerai Lemang dan Gerai Air Jambu Batu di depan rumah
Hubungi : 011-27046007 (sms/wassup)


April 07, 2009

PEMBUKAAN RASMI : CHOCOLATE DE CHETAM

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera

Dengan ini Chetam umumkan pembukaan rasmi Chocolate de Chetam.

Pembuatan coklat secara kecil-kecilan di rumah Chetam sendiri. Untuk keterangan lanjut, bolehlah lungsuri laman web Chocolate de Chetam. Terdapat pelbagai jenis bentuk dan filling serta rasa yang setaraf coklat seperti Cadbury dan Vochelle.

Anda boleh pilih sendiri bentuk dan filling atau nuts yang anda inginkan. Terdapat 2 jenis gred coklat iaitu Real Chocolates - Gred A dan Compund Chocolates - Gred B. Harga coklat adalah mengikut gred yang anda pilih. Untuk coklat yang berwarna-warni, anda perlu memilih Compound Chocolates.

Sila email chetam1@gmail.com untuk sebutharga. Pembelian secara borong akan mendapat potongan harga. Lebih banyak anda beli,adalah lebih jimat. Tetapi tempahan perlu dibuat selewat-lewatnya seminggu sebelum tarikh diperlukan.

Bagi yang tinggal di sekitar Semenyih, Kajang, Bandar Teknologi dan area-area yang sewaktu dengannya, anda juga boleh belajar cara-cara nak membuat Handmade Chocolates ini. Sila email untuk keterangan lanjut. Cara-caranya amat mudah sehingga Chenul pun boleh buat sendiri.

Salam Semanis Coklat dari

Chetam

No comments:

Post a Comment