Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


April 07, 2009

PEMBUKAAN RASMI : CHOCOLATE DE CHETAM

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera

Dengan ini Chetam umumkan pembukaan rasmi Chocolate de Chetam.

Pembuatan coklat secara kecil-kecilan di rumah Chetam sendiri. Untuk keterangan lanjut, bolehlah lungsuri laman web Chocolate de Chetam. Terdapat pelbagai jenis bentuk dan filling serta rasa yang setaraf coklat seperti Cadbury dan Vochelle.

Anda boleh pilih sendiri bentuk dan filling atau nuts yang anda inginkan. Terdapat 2 jenis gred coklat iaitu Real Chocolates - Gred A dan Compund Chocolates - Gred B. Harga coklat adalah mengikut gred yang anda pilih. Untuk coklat yang berwarna-warni, anda perlu memilih Compound Chocolates.

Sila email chetam1@gmail.com untuk sebutharga. Pembelian secara borong akan mendapat potongan harga. Lebih banyak anda beli,adalah lebih jimat. Tetapi tempahan perlu dibuat selewat-lewatnya seminggu sebelum tarikh diperlukan.

Bagi yang tinggal di sekitar Semenyih, Kajang, Bandar Teknologi dan area-area yang sewaktu dengannya, anda juga boleh belajar cara-cara nak membuat Handmade Chocolates ini. Sila email untuk keterangan lanjut. Cara-caranya amat mudah sehingga Chenul pun boleh buat sendiri.

Salam Semanis Coklat dari

Chetam

No comments:

Post a Comment