Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


June 18, 2008

Warung Mak Tih Banjir di Kuala Sepetang

Bulan lepas Chetam dan Chenul balik Tepen. Sempat bodek Kak Tih ajak pegi makan mee udang di Warung Mak Tih Banjir.

Berikut adalah di antara menu-menu Warung Mak Tih Banjir. Ada bee hoon goreng, kue teow goreng, mee bandung, mee sup dan mee hailam. Udang di anatra RM5 dan RM6. Nak makan nasi goreng udang tapi dah abis.

So......layan.....






3 comments:

  1. geramnye tgk udang tu besor2...
    Tepen kat belah mane ek? harus pegi ni kalo ajak hubby

    ReplyDelete
  2. mcm mana nak buat rendang dendeng yer chetam...

    ReplyDelete
  3. Anonymous5:17 pm

    semalam mkn kat tempat mak tih nie.. rasanyer tak sedap.. nasi goreng masin melentong bukan nak kondem .. just mintak mak tih lebih jaga kualiti masakan. dah tak mcm dulu rasanyer dr 5 bintang boley kasi 1 ajer.. sungguh kecewa...uhuhuhu

    ReplyDelete