Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


June 19, 2008

Chetam tolong promote: PROGRAM MANGKUK TINGKAT

Tempahlah Trial Pack Sajian Tengahari untuk 25, 26 dan 27 Jun 2008 cuma RM18.00.

Peluang terbaik untuk anda merasai apa yang ditawarkan oleh MangkukTingkat.com .

Tarikh akhir untuk tempahan dan bayaran untuk pakej Trial Pack ini ialah pada 23 Jun 2008, jam 4.00 petang.

MangkukTingkat.com adalah merupakan satu inisiatif dari sekumpulan suri rumah yang bernaung di bawah Yayasan Pembangunan Nur Hikmah. Mereka secara usahasama menyediakan sajian hidangan tengahari dan makan malam untuk dinikmati oleh anda yang sibuk serta tiada masa untuk memasak untuk keluarga. Hidangan tersebut kemudiannya boleh anda tempah untuk dihantar terus ketempat kerja atau ke rumah anda.
Diuruskan sepenuhnya oleh Yayasan Pembangunan Nur Hikmah di bawah Program MangkukTingkat.com.
Bertujuan menyediakan makanan yang berkualiti dengan harga yang sangat berpatutan untuk semua orang.Nota Kaki Chetam:
Chetam tolong promote jer.....untuk ibu bapa yang bekerja dan anak-anak tinggal di rumah, tak payah gusar tentang makanan kerana boleh buat tempahan dan dihantar terus ke rumah. Tetapi buat masa ini, lokasi penghantaran adalah terhad.
Kalau nak join jadi pembekal makanan pun boleh juga. Tapi yang paling baik tentang program ini ialah kita turut bersedekah jariah sebab sebahagian keuntungan diberikan ke Rumah-Rumah Amal tertentu.
Apa-apapun......untuk maklumat lanjut....masuk jer www.mangkuktingkat.com

No comments:

Post a Comment