Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


December 05, 2007

Kelas Mengaji Dengan Buya

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Sekiranya anda berada di kawasan Kajang seperti Bandar Teknologi Kajang, Kajang Prima, Taman Jasmin, Taman Maju, Taman Asa Jaya, Bukit Mewah dan memerlukan Guru Agama untuk anak-anak anda, boleh minta Buya tolong ajarkan.

Kelas mengaji sebanyak 2 kali seminggu boleh diadakan di rumah anda. Kelas mengaji 1 jam untuk seorang anak atau anda boleh kumpul 5 orang anak untuk kelas selama 2 jam.

Sila email chetam1@gmail.com sekiranya anda berminat.
Chenul tengah belajar Iqra' dengan Buya. Chenul baru umur 3 tahun ++ dan sekarang dah masuk Iqra' 2. Itupun selepas bercuti balik Medan selama sebulan lebih, Chenul kena turun semula ke Iqra' 1. Sekarang dah naik semula ke Iqra' 2.

No comments:

Post a Comment