Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


December 14, 2007

Berita Terkini

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Chetam minta maaf sebab tak dapat nak mengemaskini Teratak Chetam sekerap sebelum ini. Chetam buat masa ni keje di projek ofis so jarang dapat mengakses internet untuk sapu sampah kat teratak chetam ni.

Anda masih lagi boleh tinggalkan mesej di Jom Sembang atau email chetam1@gmail.com. Kalau nak order apa-apa dari Toko Chetam, sila sms 014-6618250.

Sebelum tu, Chetam ambik kesempatan nak ucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidil Adha kepada anda semua yang beragama Islam. InsyaAllah, Chetam akan balik ke Tepen malam raya ngn ngan keretapi. Kalau anda pun balik beraya atau singgah di sekitar kawasan Changkat Jering atau Pekan Simpang, jangan segan silu singgah ke Teratak Famili Chetam.

Salam Manis dari Chetam

No comments:

Post a Comment