Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


August 10, 2007

JOM BERAMAL - KITA DERMA UNTUK BABY ENCIK ZAFIAN ZAINOL

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Kali ni posting bukan tentang resepi atau kristal tapi tentang kemanusiaan. Baby kepada ENcik Zafian Zainol ni mempunyai masalah perkumuhan/anus dan semua bahan kumuh akan dikeluarkan melalui bypass ke bahagian kolum baby, seperti yang anda dapat lihat dlm photo di atas.

Chetam terima email yang sama dari 2 individu berbeza. Chetam tidak sangsi dengan kesahihan pertolongan yang diminta kerana salah seorang individu yang menghantar email berkenaan telah menghubungi sendiri Encik Zafian Zainol.

Berikut adalah keratan email yang dihantar oleh individu berkenaan berserta dengan email dari penganjur kutipan ini iaitu Encik Nizam yang merupakan rakan sekerja kepada Encik Zafian Zainol.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Subject:
Re: Tlg bantu kawan kita

Assalamualaikum
Saya baru bercakap dengan bapa baby ini dan juga En. Nizam yang menguruskan dana untuk kos pembedahan baby tersebut... hujung Ogos 2007 ni pembedahan kedua..
baby tu baru je 3 minggu...anak ke 6...
Jika ada sesiapa yang berhasrat nak menghulur bantuan untuk baby tersebut...
sila bank in ke
MBB 1571 3900 9553
MOHD NIZAM
Moga hasrat murni anda diberkati dan dirahmati dan semoga baby tersebut dapat meneruskan hidup seperti anak2 lain...
Sapa2 yang dok belah utara...mungkin boleh menziarahi ....

----- Original Message -----

Mohon sedikit sumbangan untuk membantu saudara kita yang memerlukan bantuan kewangan untuk melakukan pembedahan keatas anaknya.

Segala sumbangan boleh di salurkan melalui no phone seperti berikut:

1) ZAFIAN ZAINOL = 017-401 6386 (BAPA)
2) MOHD.NIZAM = 012-486 2168

PEJABAT BAX GLOBAL : 04-651 7136

Diharap dengan sedikit sumbangan yang dihulurkan dapat meringankan beban keluarga tersebut.


From:
Mohd Nizam
To:
hamzah@hanshinfreight.com.my
Sent:
Friday, August 03, 2007 4:08 PM
Subject:
Tlg bantu kawan kita

Hamzah..

Hang tlg sebarkan message nie kat kawan kawan kita... tengoklah sapa sapa yg blh bantu rakan kita nie...

Donation semua hantar kat aku... aku akan uruskan segala perbelanjaan pembedahan..

"

Mohamad Zafian Bin Zainol Tel Number 017 401 6386 is the Operations Supervisor based at BAX PEN Airport Warehouse. It is sad to hear that his newborn has a medical condition which needs immediate attention.

Seek kind of generosity of all friends to help another fellow . Any contribution from you will be greatly appreciated to ease Zafian's financial burden to pay for his son's medical expenses.

Terima Kasih

Nizam
012 486 2168

Tel : +6 04 651 7136
Fax : +6 04 644 1827
Export Documentation
Freight Management (PG) Sdn. Bhd.
Tel : 604-3314358 Ext : 206
Fax : 604-3314368

No comments:

Post a Comment