Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Semi Hands On di Teratak Chetam

Tawaran Istimewa Sempena Teratak Chetam berada di Batu 5, Simpang

Yuran serendah RM100.oo untuk kelas grup dan RM200untuk kelas personal bagi modul berikut:

Aneka Buns
Cream Puff, Enclairs, Fruit Puff
Aneka Tartlets
Takoyaki
Pastri Basket dan Tart Bentuk Buah
Muffins
Sponge Cake utk deko guna whipping cream dan cheese leleh
Cup cakes dan deko

Untuk kelas personal, sila sms atau wassup utk tetapkan tarikh. Anda boleh pilih tarikh anda sendiri dan juga kelas yang anda ingin belajar. Yuran adalah berlainan dari kelas semi hands on.

Lokasi : Batu 5, Simpang, Perak
Landmark : Gerai Lemang dan Gerai Air Jambu Batu di depan rumah
Hubungi : 011-27046007 (sms/wassup)


July 05, 2007

Resepi Set Hidangan Pengantin dari Kak Liza

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Meleleh tak air liur tengok gambar-gambar di bawah ni? Kak Liza dah beri kebenaran pada Chetam untuk merompak gambar-gambar ini dari fp beliau.

Tema hidangan ialah Hidangan Pengantin. Nak resepi??? hehehehehe....minta mahap...kalau masuk fp Kak Liza pun tak ada resepi. Kenapa? Tak Percaya? Hidangan Pengantin ini adalah untuk Majalah Jelita bulan Ogos edisi Khas Pengantin. So kalau nak resepi-resepinya, siapkan duit anda untuk membeli Majalah Jelita.


Maaf kepada pengunjung-pengunjung yang berada di seberang laut....mungkin anda boleh pesan saudara mara atau sahabat taulan anda untuk membelikan Majalah Jelita bulan Ogos ini.


Chetam










1 comment:

  1. Anonymous8:20 am

    gambar2 gubahan tak byk so x nmpk keunikannya berbending iklannya..i suka tgok gmbr baru tau rupanya cntik ke tak sbb gbahan pngtin perlu idea yg kreatif..gmbr yg ada mcm i msk kat rmh je..

    ReplyDelete