Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


July 05, 2007

Resepi Set Hidangan Pengantin dari Kak Liza

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Meleleh tak air liur tengok gambar-gambar di bawah ni? Kak Liza dah beri kebenaran pada Chetam untuk merompak gambar-gambar ini dari fp beliau.

Tema hidangan ialah Hidangan Pengantin. Nak resepi??? hehehehehe....minta mahap...kalau masuk fp Kak Liza pun tak ada resepi. Kenapa? Tak Percaya? Hidangan Pengantin ini adalah untuk Majalah Jelita bulan Ogos edisi Khas Pengantin. So kalau nak resepi-resepinya, siapkan duit anda untuk membeli Majalah Jelita.


Maaf kepada pengunjung-pengunjung yang berada di seberang laut....mungkin anda boleh pesan saudara mara atau sahabat taulan anda untuk membelikan Majalah Jelita bulan Ogos ini.


Chetam










1 comment:

  1. Anonymous8:20 am

    gambar2 gubahan tak byk so x nmpk keunikannya berbending iklannya..i suka tgok gmbr baru tau rupanya cntik ke tak sbb gbahan pngtin perlu idea yg kreatif..gmbr yg ada mcm i msk kat rmh je..

    ReplyDelete