Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


June 15, 2007

PEMBERITAHUAN : NALISA CRYSTAL...

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera

Kepada pengunjung yang telah berdaftar dengan Teratak Chetam, harap anda tidak terperanjat apabila menerima email dari Nalisa Crystal. Email berkenaan adalah daripada Chetam sendiri.

Oleh kerana pengunjung berdaftar telah melebihi 500 orang, Chetam mengalami kesukaran untuk menghantar email. GMAIL menghadkan hanya 500 orang boleh dihantar sekali gus. Disebabkan Chetam menghantar email yang sama beberapa kali, penggunaan akaun email Chetam akan digantung beberapa hari.

Jalan mudah....Chetam telah bahagikan pengunjung Teratak Chetam kepada 2 kumpulan. Satu kumpulan akan menerima email dari CHETAM1 dan satu lagi akan menerima dari NALISACRYSTAL.

Harap maklum.
Chetam

No comments:

Post a Comment