Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


June 15, 2007

Macam Mana Rupa Rosemary ni???

Ada yang hantar email tanya ruper cik rosemary ni.....hehehehe....bawah ni ruper dia.

Boleh dibeli di supermarket. Brand popular ialah Mc Cormick tapi harga memang mahal. Kalau nak yang murah.....senang jer......Pi beli kat kedai-kedai yang supply bahan-bahan membuat kuih, kek, roti dan pelbagai. Chetam beli kat Bagus Kajang harganya 90 sen untuk satu bekas pil/ubat yang jernih tu.



Yang ini yang segar. Selalunya kat Malaysia, kita boleh dapat yang dah dikeringkan.
Yang ini yang kering.

No comments:

Post a Comment