Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


August 25, 2006

Meh Tengok Hasil Kerja Tangan Chetam

Dulu Chetam penah habaq yang Digital Camera dah dilarikan bekas ofis mate. Chetam baru beli another kamera, jenama KODAK dan lebih murah tapi hasilnya memang sedap mata memandang.

Ini beberapa gambar resepi yang Chetam dah cuba bulan lepas. Baru dapat upload dalam komputer hari ini.

Ini cupcakes yang pertama Chetam deko. Chetam guna resepi African Marble Cake untuk yang kecil dan Kek Orange Mamazieza untuk yang medium size. Resepinya dah penah post dulu.Yang ini pulak roti asas Chef Anuar. Sedikit hitam permukaannya tapi lembut giler roti ni......cicah ngan air pun sodap. Resepi dah penah post jugak.Yang ini pulak Kek Coklat Badariah siap ngan topping. Sedap giler kek ni. Chetam lebih suka kek ni dari Kek Zaiima. Nak buat pun senang banget. Resepi dah banyak kali masuk sini.InsyaAllah, since dapat pandai upload kamera ni, Chetam akan lebih rajin ambil gambar resepi yang telah dicuba.

Assalamualaikum dan Babai
Chetam

No comments:

Post a Comment