Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


December 20, 2005

Sessi Santai - Teka Teki Bersama Chenul

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera
Chetam nak tanya teka teki berpandukan gambar Chenul di bawah. Kepada pengunjung baru ke Teratak Chetam, Chenul ni anak dara Chetam. Sila lihat gambar berikut :

Gambar di atas dari handphone Buya. Nampak tak selempang yang Chenul pakai? Soalan teka tekinya : Selempang apakah yang Chenul pakai?

Image hosted by Photobucket.com
Buat pengetahuan anda, selempang tersebut dipakai sendiri oleh Chenul. Lama pulak dia pakai sampai Chetam sendiri yang tanggalkan. Geli hati tengok perangai anak dara Chetam ni. Gambar di bawah pula diambil ngan hp Chetam. Gambar Chetam dan Chenul - nampak riang tapi sebenarnya nak cover kesedihan berjauhan dengan Buya. Buya pada saat ini sedang berada di Madinah mengerjakan Ibadat Haji.

Image hosted by Photobucket.com
Sori....gambar tak berapa clear. Ini gambar kek karot kukus yang Chetam buat menggunakan resepi Kak Liza.

No comments:

Post a Comment