Kelas Semi Hands On di Teratak Chetam
Tawaran Istimewa Sempena Teratak Chetam berada di Batu 5, Simpang
Yuran serendah RM100.00 untuk kelas grup dan RM200.00 untuk kelas personal bagi modul berikut:
Aneka BunsCream Puff, Enclairs, Fruit PuffAneka TartletsTakoyakiPastri Basket dan Tart Bentuk BuahMuffinsSponge Cake utk deko guna whipping cream dan cheese lelehCup cakes dan deko
Untuk kelas personal, sila sms atau wassup utk tetapkan tarikh. Anda boleh pilih tarikh anda sendiri dan juga kelas yang anda ingin belajar. Yuran adalah berlainan dari kelas semi hands on.
Lokasi : Batu 5, Simpang, PerakLandmark : Gerai Lemang dan Gerai Air Jambu Batu di depan rumahHubungi : 011-27046007 (sms/wassup)
KUIH BINGKA KASTAD
Sumber: KaK Liza Bahan
2 cawan tepung gandum
1/2 cawan tepung kastad
2 biji telur
1 cawan gula
1/2 cawan butter cair
1 tin susu cair
4 cawan air pandan + pewarna hijau
sedikit bijan goreng
Cara
1. Panaskan oven 180'C selama 10 minit.
2. Gaulkan semua bahan sebati dan tapiskan.
3. Masukkan dlam loyang yg telah disapukan minyak.
4. Bakar selama 1jam pada suhu 180'C.
5. Bila dah masak taburkan bijan. Biarkan sejuk.
6. Potong dan hidangkan.
No comments:
Post a Comment