Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


September 30, 2005

BABY FARAH CANDY BARS sumbangan Diana ResepiNetBahan-bahannya
1 cawan peanut butter chunky
1 cawan sirap jagung
1/2 cawan gula perang, dipadatkan
1/2 cawan gula pasir
6 cawan cornflakes, diramas
1 cawan semisweet chocolate chips
1 cawan kacang, dicincang

Cara-caranya
1. Dalam saucepan, gunakan api sederhana, masukkan peanut butter, sirap jagung, gula perang dan gula pasir. Masak sambil dikacau selalu sehingga rata. Angkat dari atas api, cepat-cepat masukkan cornflakes, chocolate chips dan kacang sambai semuanya digaul dengan sebati
2. Tekan adunan dalam loyang 9 x 13 inci yang telah disapukan dengan mentega. Potong sewaktu masih panas. Saya dapat 18 bars.

REVIEW: Sedap, kalau dah makan tak boleh stop... anak jiran saya sungguh menyukainya... sempat ambil lagi dua... boleh juga gunakan resipi untuk buat jual....
Tips: tekan adunan dengan padat kalau tidak susah untuk potong senang berderai... kasi 8 out of 10 rating...
Posted by Picasa

No comments:

Post a Comment