Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


February 02, 2012

Software Editor Teks Arab - NONOSOFT KHOT 3

Assalamualaikum.

Jika anda mencari Software Editor Teks Arab, memperkenalkan NONOSOFT KHOT 3. Software ini dibawakan terus dari Surabaya, Indonesia. Boleh dapatkan dari Teratak Chetam yang merupakan pengedar tunggal di Malaysia. Sila berhubung terus dengan Haji Karimullah HM Yunus di 017-3726378 atau buyaedibleimages@gmail.com untuk info lanjut. Boleh juga menghubungi Chetam di 010-7850314.
Stok NONOSOFT KHOT 3 adalah terhad. Hanya ada 16 set. Teratak Chetam menawarkan POS LAJU percuma untuk 16 set NONOSOFT KHOT 3 ini. Antara kelebihan NONOSOFT KHOT 3:

1. Untuk Windowa XP/Vista/7
2. Penggunaan Keyboard dengan 3 mode: Regular, Standard, Arabic
3. Lebih banyak penggantian karakter Arab
4. Window berasingan untuk Karakter Istimewa
5. Boleh copy/paste dalam format RTF, HTML, Image Metafile dan Image Bitmap.
6. Teks Arab dapat dipindah ke hampir semua program text editor maupun image editorTerdapat dalam 2 versi : Personal 1, boleh diinstall dalam 1 PC dan Personal 2 yang boleh diinstall dalam 2 PC.


Sekiranya anda ingin mendapatkan lebih informasi, boleh berdialog dengan Haji Karimullah melalui SKYPE karim_mdn.

Teratak Chetam

No comments:

Post a Comment