Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


January 24, 2012

Kelas Aneka Buns bersama Chik, Aini dan Shirah
3 comments:

 1. Chetam......tq tau semoga allah limpah kurniakan rezeki yang banyakkkkkkkkkkkkkkkkk dan kesihatan yang baik pada chetam.....nanti nak pi belajar lagi ngan chetam tau ..nak belajar buat muffin ...tapi tarikh tak tau lagi...heheheh sayang chetam!jangan lupa tau rama-ramaku hehehhe

  ReplyDelete
 2. salam chetam terima kasih banyak2 sebab sudi ajar chik ..roti yang sangat sedap!!!nanti jangan lupa tau rama2ku..heheheheh chik nanti nak belajar buat muffin ngan chetam nanti chik bagitau bilakah masa yang sesuai ek...love you chetam!!

  ReplyDelete
 3. thanks chik sebab sudi jengah ke Teratak Chetam...tak sangka akhirnya berjumpa di alam nyata...rama2 tu InsyaAllah akan Chetam beli esok....hari ni rest day...hehehehe.

  kalu sudi...datang lagi...tak cukup tangan....talam chetam tadah...hehehehe

  ReplyDelete