Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


September 05, 2011

Tempahan di buka......

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Dah puas beraya, sekarang tiba masa untuk berusaha keras tambah pendapatan...hehehe

Teratak Chetam membuka ruang untuk menerima sebarang tempahan kek, cupcakes, coklat, kuih talam/serimuka/murtabak krackers/puding, aneka tartlets, cream puff, enclairs, edible images dan macam-macam lagi.

Anda juga boleh meminta personal classes untuk kek, cupcakes, asas coklat, kotak dan rumah dari coklat, aneka tartlets, aneka choux pastry, aneka puding, pastry basket dan lain-lain lagi.

Hanya call/sms 012-2650314 atau email chetam1@gmail.com

Teratak Chetam berada di Taman Semenyih Indah, Semenyih. Tiada penghantaran, anda perlu collect sendiri kecuali edible images akan dipos menggunakan pos ekspres.

Ikhlas
Chetam

No comments:

Post a Comment