Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Semi Hands On di Teratak Chetam

Tawaran Istimewa Sempena Teratak Chetam berada di Batu 5, Simpang

Yuran serendah RM100.oo untuk kelas grup dan RM200untuk kelas personal bagi modul berikut:

Aneka Buns
Cream Puff, Enclairs, Fruit Puff
Aneka Tartlets
Takoyaki
Pastri Basket dan Tart Bentuk Buah
Muffins
Sponge Cake utk deko guna whipping cream dan cheese leleh
Cup cakes dan deko

Untuk kelas personal, sila sms atau wassup utk tetapkan tarikh. Anda boleh pilih tarikh anda sendiri dan juga kelas yang anda ingin belajar. Yuran adalah berlainan dari kelas semi hands on.

Lokasi : Batu 5, Simpang, Perak
Landmark : Gerai Lemang dan Gerai Air Jambu Batu di depan rumah
Hubungi : 011-27046007 (sms/wassup)


September 17, 2011

Tempahan Cream Puff oleh Ida

Belum Bakar

Dah bakar tapi belum letak kastad

Gambar yang Ida tempah tak sempat snap sebab masa dok paip inti, Ida dah tunggu. Janji pukul 5ptg ambik tapi kastad baru siap. Masih panas, tak leh nak pegang piping bag. Siap je, terus pas pada Ida. Ida kata cream puff ni untuk jamuan esok.

Maghrib Ida call tapi masa tu line tak clear. Ida sms nak lagi 30pcs, ambik malam besok. Alhamdullilah....rezeki.....Lepas tu Ida sms lagi....yang 50pcs ambik petang tadi dah licin....hehehe...laju betul abis.

Kalu nak tempah cream puff, boleh kontek Chetam. Harga cuma 50sen sebutir. Berbaloi-baloi. Tak caya, tanya Ida...terkezut dia tengok saiz cream puff Chetam. Besok ada tempahan 100pcs dan ahad another 150pcs. Kalau dok area Kajang atau Semenyih...caling-caling jer kalau nak makan cream puff.

5 comments:

  1. Anonymous10:07 pm

    orang melaka nak jugak

    ReplyDelete
  2. Boleh....tapi..datang..ambik..sendiri...

    ReplyDelete
  3. Ade no tak utk tempahan? Sy tinggal area kajang

    ReplyDelete
  4. Ada no phone sy mahu tempah.Tinggal area kajang

    ReplyDelete
  5. Saya duk kajang. Nak order. Numbr utk cll ?

    ReplyDelete