Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


September 17, 2011

Tempahan Cream Puff oleh Ida

Belum Bakar

Dah bakar tapi belum letak kastad

Gambar yang Ida tempah tak sempat snap sebab masa dok paip inti, Ida dah tunggu. Janji pukul 5ptg ambik tapi kastad baru siap. Masih panas, tak leh nak pegang piping bag. Siap je, terus pas pada Ida. Ida kata cream puff ni untuk jamuan esok.

Maghrib Ida call tapi masa tu line tak clear. Ida sms nak lagi 30pcs, ambik malam besok. Alhamdullilah....rezeki.....Lepas tu Ida sms lagi....yang 50pcs ambik petang tadi dah licin....hehehe...laju betul abis.

Kalu nak tempah cream puff, boleh kontek Chetam. Harga cuma 50sen sebutir. Berbaloi-baloi. Tak caya, tanya Ida...terkezut dia tengok saiz cream puff Chetam. Besok ada tempahan 100pcs dan ahad another 150pcs. Kalau dok area Kajang atau Semenyih...caling-caling jer kalau nak makan cream puff.

5 comments:

  1. Anonymous10:07 pm

    orang melaka nak jugak

    ReplyDelete
  2. Boleh....tapi..datang..ambik..sendiri...

    ReplyDelete
  3. Ade no tak utk tempahan? Sy tinggal area kajang

    ReplyDelete
  4. Ada no phone sy mahu tempah.Tinggal area kajang

    ReplyDelete
  5. Saya duk kajang. Nak order. Numbr utk cll ?

    ReplyDelete