Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Personal di Teratak Chetam

Anda tentukan tarikh kelas anda sendiri

Anda boleh book kelas pilihan anda. Pilih tarikh yang sesuai dan hubungi Chetam melalui email atau sms untuk book kelas tersebut. Sila rujuk modul kelas di ruangan sebelah kanan.


Kelas turut diadakan secara personal. Anda boleh mix n match kelas pilihan anda. Segalanya dilakukan secara hands on. Anda boleh tentukan bila kelas akan diadakan.


June 03, 2011

Tempahan Oreo Choc dengan Customised Edible Image Dibuka...

Nak tempah Oreo Choc dalam kuantiti yang banyak? Tapi nak harga bajet? Nak guna edible image dengan design pilihan sendiri?

Di Teratak Chetam, anda boleh tempah Oreo Choc dengan customised edible image. Harga amat berpatutan kerana kami design dan print edible images kami sendiri.

Untuk maklumat lanjut, boleh hubungi:

Chetam di 012-2650314 atau email chetam1@gmail.com
Buya di 017-3726378 atau email buyaedibleinages@gmail.com




4 comments:

  1. Kalau satu je edible image nak ditempah, boleh ke Che Tam...? dah lama berhasrat nak belajar masak dgn che tam..tapi belum berkesempatan...Insyaallah..satu hari aka pergi juga...

    ReplyDelete
  2. Boleh Cikgu Nurin. Tak der kuantiti minima. Jemput la ke Teratak Chetam bila ada kelapangan.

    ReplyDelete
  3. salam.. kalu saya nk order satu bijik coklat sederhana besar dan nak print gambar atas coklat tu boleh ke? che tam kat mana? ada khidmat pos ke?

    ReplyDelete
  4. salam. kalu saya nak tempah coklat yag bole print gambar atas dia, bersaiz sederhana, mcmna? ada khidmat pos x?

    ReplyDelete