Iklan Berbayar

BannerFans.com


Ruangan Iklan untuk disewa dengan kadar RM20 sebulan tanpa posting dalam Teratak Chetam atau emails kepada Mailing List.

Kelas Semi Hands On di Teratak Chetam

Tawaran Istimewa Sempena Teratak Chetam berada di Batu 5, Simpang

Yuran serendah RM100.oo untuk kelas grup dan RM150 untuk kelas personal bagi modul berikut:

Aneka Buns
Cream Puff, Enclairs, Fruit Puff & Swan
Aneka Tartlets
Takoyaki
Pastri Basket dan Tart Bentuk Buah
Muffins
Sponge Cake utk deko guna whipping cream dan cheese leleh
Cup cakes dan deko

Kelas Aneka Bun di Teratak Chetam
Tarikh : 24 Disember 2016
Yuran : RM100.00
Minima : 3 orang

Kelas : Cream Puff & Enclairs
Demo : Churros
Tarikh : 25 Disember 2016
Yuran : RM100.00
Minima : 4 orang

Kelas : Cheese Tart, Egg Tart dan Fruit Tart
Tarikh : 31 Disember 2016
Yuran : RM120.00
Minima : 4 orang

Untuk kelas personal, sila sms atau wassup utk tetapkan tarikh. Anda boleh pilih tarikh anda sendiri dan juga kelas yang anda ingin belajar. Yuran adalah berlainan dari kelas semi hands on.

Lokasi : Batu 5, Simpang, Perak
Landmark : Gerai Lemang dan Gerai Air Jambu Batu di depan rumah
Hubungi : 010-7850314 (wassup)
011-27046007 (sms)


June 03, 2011

Tempahan Oreo Choc dengan Customised Edible Image Dibuka...

Nak tempah Oreo Choc dalam kuantiti yang banyak? Tapi nak harga bajet? Nak guna edible image dengan design pilihan sendiri?

Di Teratak Chetam, anda boleh tempah Oreo Choc dengan customised edible image. Harga amat berpatutan kerana kami design dan print edible images kami sendiri.

Untuk maklumat lanjut, boleh hubungi:

Chetam di 012-2650314 atau email chetam1@gmail.com
Buya di 017-3726378 atau email buyaedibleinages@gmail.com




4 comments:

  1. Kalau satu je edible image nak ditempah, boleh ke Che Tam...? dah lama berhasrat nak belajar masak dgn che tam..tapi belum berkesempatan...Insyaallah..satu hari aka pergi juga...

    ReplyDelete
  2. Boleh Cikgu Nurin. Tak der kuantiti minima. Jemput la ke Teratak Chetam bila ada kelapangan.

    ReplyDelete
  3. salam.. kalu saya nk order satu bijik coklat sederhana besar dan nak print gambar atas coklat tu boleh ke? che tam kat mana? ada khidmat pos ke?

    ReplyDelete
  4. salam. kalu saya nak tempah coklat yag bole print gambar atas dia, bersaiz sederhana, mcmna? ada khidmat pos x?

    ReplyDelete